KREĆE KARAVAN BANATSKE BAJKE: Domaćini iz Aradaca spremno isčekuju goste

B. Grujić

14. 07. 2021. u 11:54

PRVI ovogodišnji program Karavana Banatske bajke održava se u subotu 24. jula u mestu Aradac kod Zrenjanina, u okviru slave sela, a posetioci će moći da uživaju u kulturno - umetničkom i zabavnom programu kao i autentičnim domaćim proizvodima koji će biti u ponudi na bronim štandovima.

КРЕЋЕ КАРАВАН БАНАТСКЕ БАЈКЕ: Домаћини из Арадаца спремно исчекују госте

foto: Turistička organizacija Zrenjanin

U programu učestvuju Meškarke sa harmonikama, deca pevači i recitatori, igračka grupa i orkestar Kulturno umetničkog društva Pionir i mladi muzičar Denis Straka sa svojim bendom. 

foto: Turistička organizacija Zrenjanin

Karavan organizuje Kulturni centar iz Zrenjanina, u saradnji sa Turističkom organizacijom, a poseban segment manifestacije predstavlja Karavan Banatske bajke, koji će se održani u četiri sela Aradcu, Perlezu, Tarašu i Lazarevu, sa koncepcijom da se u okviru već postojećih manifestacija i značajnih datuma u selima, organizuje kulturno-umetnički i zabavni program i dovedu posetioci i turisti kako bi upoznali pomenuta mesta i to šta ona imaju da ponude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024