UPOZORENJE "VODOVODA": Kvarovi zbog prekomerne potrošnje vode

D. NOVKOVIĆ

12. 07. 2021. u 16:29

IZ požarevačkog JKP „Vodovod i kanalizacija“, saopštili su da je prethodnih nekoliko dana zabeležen porast potrošnje vode u dnevnom i noćnom periodu.

УПОЗОРЕЊЕ ВОДОВОДА: Кварови због прекомерне потрошње воде

Foto: D. N.

- Potrošnja vode je na nivou maksimalno projektovanih kapaciteta vodoizvorišta i gradske mreže. Apelujemo na građane da racionalno koriste vodu, kako ne bi bio ugrožen sistem vodosnabdevanja grada Požarevca – stoji u saopštenju „Vodovoda“.

U njemu se napominje da je povećan broj prijavljenih kvarova na vodovodnoj mreži i priključcima, što je posledica prenapregnutosti sistema. Službe JKP Vodovod i kanalizacija rade na otklanjanju prijavljenih kvarova po principu hitnosti i ugroženosti objekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!