DANI PORODICE U PERLEZU OD 12. DO 14. AVGUSTA: Manifestacija prvi put u Srbiji

B.Grujić

09. 07. 2021. u 20:56

MANIFESTACIJA, koja se prvi put održava u Srbiji, trajaće tri dana, od 12. do 14. avgusta saopštio je Radoš Pejović, pomoćnik pokrajinskog sekrertara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

ДАНИ ПОРОДИЦЕ У ПЕРЛЕЗУ ОД 12. ДО 14. АВГУСТА: Манифестација први пут у Србији

foto: B. Grujić

- Pokrenuli smo kompletnu infrastrukturu u idiličnom banatskom selu Perlez, uz reku Begej, napravili smo porodični korzo, plato i prilaz reci - istakao je Pejović, nakon sednice organizacionog odbora manifestacije u Zrenjaninu, i posebno naglasio da je u planu da se izgradi edukativni centar za edukaciju mladih bračnih parova.   

- Zrenjanin i Perlez od danas postaju centar porodične politike i svih dešavanja na promociji porodičnih vrednosti - dodao je pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku.

Foto: Grad Zrenjanin

Jovanka Srdanov predsednica Kulturno umetničkog društva Arsenije Teodorović iz Perleza i sekcije žena, istakla je značaj dana porodice i navela da je već sada poptuno izmenjen izgled prostora pored Begeja.

- Perlez je poznat kao "Meka" za pecaroše, a sada će se za njega znati još više, i još više će ljudi doći u naše selo, ne samo zbog pecanja, kao što je to do sada bio slučaj, nego i da vide sve što ima - naglasila je predsednica KUD koji će učestvovati  u programu manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!