VINO FEST U REKOVCU: Esencija gastronomskog hedonizma u Rekovcu

Zorica Gligorijević

09. 07. 2021. u 12:44

VINO fest - „manifestacija bogatog sadržaja, dobre zabave i punog ukusa“, koju treću godinu za redom organizuju Opština Rekovac i Turistička organizacija, biće održana sutra od 13 do 20 sati u parku OŠ ,,Svetozar Marković’’ u Rekovcu.

ВИНО ФЕСТ У РЕКОВЦУ: Есенција гастрономског хедонизма у Рековцу

FOTO: Z. G.

 - Levačko Vinogorje nosi epitete najlepšeg predela od davnina, od Kneza Lazara pa do danas. Savršeno područje za uzgoj vinove loze i proizvodnja vina sa posebnom pažnjom i ljubavlju karakteriše ovaj kraj i daje mu pečat. Uz, tradiciuju, istoriju i kulturu preneli smo u jedan dan kroz najlepše gastronomske specijalitete, najbolja vina i odličnu zabavu. Poznate srpske i najbolje levačke vinarije uz domaće sireve posebnog ukusa, pored već dobro poznate trpeze, ove godine upotpuniće širenje slave našeg kraja - navode u Tirističkoj organizaciji Rekovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu