OPREMA NAJVIŠEG STANDARDA: Izgradnja i rekonstrukcija bolnica na KiM u najkraćem roku

Tanjug

24. 06. 2021. u 12:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u najkraćem mogućem roku početi izgradnja KBC u Gračanici, kao i rekonstrukcija KBC u Kosovskoj Mitrovici.

ОПРЕМА НАЈВИШЕГ СТАНДАРДА: Изградња и реконструкција болница на КиМ у најкраћем року

Foto A. Stanković

Vučić je nakon uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji, a odgovarajući na pitanja novinara, kazao da novac nije problem, ali da postoje tehnički problemi.

 - Imamo tehničkih problema, nije novac problem, novac smo izdvojili i imamo ga i za zdravstveni centar u Gračanici i bolnicu u Kosovskoj Mitrovici - kazao je Vučić.

Dodaje da će KBC Kosovska Mitrovica biti defakto klinički centar i ističe da će to biti uz ulaganja države Srbije i držanje velikog broja medicinskog osoblja.

 - Verujem da će ljudi biti još zadovoljniji svojim primanjima, ali biće dopremljena i oprema najvišeg standarda tako da mislim da će svi biti zadovoljni - naveo je.

Prema njegovim rečima, za Srbiju i kosovsko Pomoravlje, centralno, južno Kosovo je od velikog interesa da se zdravstveni centar u Gračanici uradi na najbolji mogući način.

I to će biti urađeno na najvišem nivou, kazao je Vučić i dodao da će informaciju o tome kada će tačno početi izgradnja dati u narednim danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!