ŠUTIRAO SINA JER GA JE SLAGAO? Otac prebio sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu

Novosti online

09. 06. 2021. u 15:04

OTAC iz jednog mesta u niškom okrugu krvnički je šutirao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu jer ga je slagao.

ШУТИРАО СИНА ЈЕР ГА ЈЕ СЛАГАО? Отац пребио сина на матурском слављу у школском дворишту

Foto: Depositphotos

Video snimak na kom se vidi stravično batinjanje obišlo je Srbiju, a kako se nezvanično saznaje, razlog je - dečja laž.

- Dečak se čuo sa ocem, rekao da ima časove. Slagao ga je da ima informatiku i prezentaciju. Ipak, kako je to malo mesto, neko je ocu javio da je njegov sin sa maturantima zbog čega se uputio u školsko dvorište u kom se to odvijalo.  Kada je video sina kako drži baklju, pao mu je mrak na oči i počeo je da ga bije i šutira - priča izvor. 

Prema poslednjim informacijama, otac koji je šutirao sina u školskom dvorištu osnovne škole saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i dat je predlog sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAKUPILI TRI TONE SMEĆA: Akcija „Čisto iz ljubavi“ Udruženja „Čepom do osmeha“, volontera i građana u Petrovaradinskoj industrijskoj zoni