UKRAJINSKA TENISERKA TVRDI: "Doping mi je u telo ušao putem seksa" (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2021. u 21:21

UKRAJINSKA teniska nada Dajana Jastremska, koja je početkom godine suspendovana zbog dopinga i tvrdila da joj je neko sipao drogu u piće, sada tvrdi da je kontaminirana tokom seksa sa bivšim dečkom?!

УКРАЈИНСКА ТЕНИСЕРКА ТВРДИ: Допинг ми је у тело ушао путем секса (ВИДЕО)

FOTO: Instagram/Dajana Jastremska

Jastremska je uverena da je pozitivna jer joj je njen bivši partner supstancu preneo tokom seksa. NJen bivši partner tvrdi da to nije istina, a napisao je i izjavu za komisiju koja se bavi ovim slučajem.

- U mojoj mokrači pronađen je mesterolon u vrlo malim količinama. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam naučnu potvrdu da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i da se ne preporučuje ženama zbog štetnih učinaka - govorila je posle suspenzije, a sada tvrdi da zna i kako je nedozvoljena supstanca došla u njeno telo.

Otac ukrajinske teniserke zamolio je navodnog dečka da preda uzorak kose za analizu, ali on je to odbio i više nije sarađivao s odbranom.

Rasplet slučaja trebalo bi da bude poznat krajem meseca.

Jastremska je u kratkoja, ali plodnoj teniskoj karijeri osvojila tri VTA titule, a najveći uspeh na gren slemovima joj je četvrto kolo Vimbldona 2019. godine.

Trener joj je naše gore list Saša Bajin, a poredili su je malo zbog stila igre, a više zbog izgleda, sa Mašom Šarapovom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)