ODLIČAN POČETAK NAŠIH TENISERA: Pobeda Stojanovićeve i Kecmanovića!

Novosti online

08. 02. 2021. u 08:22

PRVOG dana Australijan opena videli smo dve pobede srpskih predstavnika.

ОДЛИЧАН ПОЧЕТАК НАШИХ ТЕНИСЕРА: Победа Стојановићеве и Кецмановића!

FOTO: AP

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je prešao prvo kolo pošto je u prvom kolu savladao Poljaka Kamila Majčrzaka sa 6:2, 6:4, 6:3. Meč je trajao samo 105 minuta.  

Rival Kecmanoviću u narednom kolu biće Francuz Adrijan Manarino, koji je prrthodno bio bolji od Austrijanca Denisa Novaka 6:2. 6:4, 7:6.

Srpska teniserka Nina Stojanović ostvarila je prvu pobedu u karijeri na gren slemovima, pošto je na startu Australijan opena bila bolja od Rumunke Irine Begu sa 6:3, 6:4.

Najbolje rangiranu srpsku teniserku čeka veliki izazov u drugom kolu, duel protiv Serene Vilijams. Amerikanka je lako savladala Nemicu Lauru Zigemund sa 6:1, 6;1

Većih skalpova u muškoj konkurenciji još uvek nije bilo pošto su Dominik Tim, Miloš Raonić i Stan Vavrinka svi prošli dalje bez izgubljenog seta, dok je Aleksandar Zverev morao da lomi reket i preokreće rezultat u svoju korist.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?