BURNA REAKCIJA: Više nas ne interesuje ovo sr*nje od Ju-Es Opena, otkažite mečeve

Novosti online

06. 09. 2020. u 18:23

FRANCUSKA teniserka Kristina Mladenović je odlukom čelnika Ju-Es Opena, eliminisana sa turnira, zajedno sa svojom partnerkom u dublu Timeom Baboš.

БУРНА РЕАКЦИЈА: Више нас не интересује ово ср*ње од Ју-Ес Опена, откажите мечеве

Foto: EPA-EFE/ ALI HAIDER

Ona je bila u kontaktu sa sunarodnikom Benoom Perom koji je bio pozitivan na virus korona i nije nastupio na Ju-Es Openu zbog toga.

Prema propozicijama Francuskinja je morala da ode u izolaciju, iako je prethodno odigrala tri meča - dva u singlu i jedan u dublu.

- Svi koji su bili u dužem kontaktu sa osobom pozitivnom na Covid-19 moraju da ostanu u karantinu u svojim sobama. Kristina Mladenović je jedna od njih, a kako je takmičenje ženskih dublova već počelo, ona i njena partnerka Timea Baboš su diskvalifikovane - navodi se u saopštenju.

Zbog cele situacije reagovao je njen brat Luka Mladenović, koji u Njujorku radi kao teniski trener.

- Da samo znate šta se sve ovde dešava… Kao da je serija na Netfliksu. Kunem se, javnost zna samo deset odsto stvari - rekao je Mladenović i oštro dodao:

- Više nas ne interesuje ovo s*anje od Ju-Es Opena. Otkažite mečeve, pustite nas da idemo. Nikada nisam mislio da ću ovo reći, ali dotle je došlo - zaključio je brat francuske teniserke.

Podsetimo, Mladenović i Baboš su bile postavljene za prve nosioce u konkurenciji dublova kod teniserki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024