"MORAO SAM DA IGRAM POD RUČNOM": Nadal brutalan posle poraza u Barseloni, navijači zabrinuti

Novosti online

19. 04. 2024. u 13:40

Prošlo je nekoliko dana od poraza od Aleksa de Minora u drugom kolu turnira u Barseloni i Rafael Nadal je podvukao crtu.

МОРАО САМ ДА ИГРАМ ПОД РУЧНОМ: Надал бруталан после пораза у Барселони, навијачи забринути

Foto: Profimedia

Bio je to njegov tek drugi turnir u 2024. godini, posle Brizbejna i Monte Karla koje je otkazao zbog povreda koje ga muče već duže vreme.

- Kada se sve sabere, pozitivno je da sam mogao ponovo da igram. Samo nedelju dana ranije nisam verovao da je to moguće. Druga pozitivna stvar je da sam završio turnir ne povredivši se. Morao sam mnogo toga da preduzmem da se to ne bi dogodilo, ali uspeo sam. Sa druge strane, šteta je što nisam uspeo da igram kako sam želeo kako bih imao šansu za trijumf. Ali morao sam da igram pod ručnom kočnicom. Drugačije nije moglo i to moram da prihvatim - rekao je Nadal.

Screenshot / TennisTV

Već sledeće nedelje je masters u Madridu, a rekorder u broju titula, petostruki šampion, veruje da će biti u žrebu.

- Videćemo kako će biti. Moj cilj je sada samo da igram turnire. A posle želim da mogu stvarno da ih igram. Ne zbog rezultata, nego da vidim da li mogu da se borim za uspeh, da budem u stanju da na terenu dam sve od sebe. Sada moram da vidim kako će moje telo izdržati naredne napore. Želim da igram tako da uvek imam šanse za pobedu, a ne kao u drugom setu protiv De Minora - rekao je Nadal.

Rafeal Nadal je prijavljen za masterse u Madridu i Rimu kao i za Rolan Garos. Trenutno je 644. na svetu, na novoj listi posle Barselone skočiće za nešto više od sto mesta. 

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)