TENISERI OPET KRAJ IBRA: Kraljevo domaćin Dejvis kup reprezentaciji Srbije protiv Slovačke

G. ĆIROVIĆ

15. 01. 2024. u 12:31

POSLE teniserki, Kraljevo će ugostiti i najbolje srpske tenisere, koji će 2. i 3. februara u novoj hali sportova kraj Ibra odigrati kvalifikacioni plej-of duel Dejvis kupa protiv Slovačke.

ТЕНИСЕРИ ОПЕТ КРАЈ ИБРА: Краљево домаћин Дејвис куп репрезентацији Србије против Словачке

G.Šljivić (arhiva)

U okviru ovog značajnog takmičenja teniska reprezentacija Srbije je već dva puta svoje mečeve igrala pred kraljevačkom publikom, protiv Hrvatske i Indije, i oba puta ostvarila ubedljive trijumfe, pa se u TSS nadaju da će grad na Ibru ponovo biti taličan našoj selekciji.

- Naši su teniseri dobili sve mečeve koje su odigrali u kraljevačkoj dvorani, gde zaista imamo odlične uslove i zato smo veoma zadovoljni što smo ponovo kraj Ibra - rekao je Aleksandar Bolić, sportski direktor TSS.

G.Šljivić (arhiva)

Dušan Lajović

Za meč protiv Slovačke na šljaci selektor Viktor Troicki prijavio je Dušana Lajovića, Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića, Hamada Međedovića i Nikolu Ćaćića. Ovo će, inače, biti i prvi nastup Dejvis kup reprezentacije Srbije pred domaćom publikom još od 2018. i pobede protiv Indije 4:0, upravo u Kraljevu.

Prema planu i programu, reprezentacija Srbije u grad na Ibru stiže 28. januara, dan kasnije zakazan je prvi trening u dvorani, dok će žreb biti obavljen 1. februara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)