LAJOVIĆ IZGUBIO U PRVOM KOLU: Italijan eliminisao srpskog tenisera u Stokholmu

Novosti online

16. 10. 2023. u 16:03

SRPSKI teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Stokholmu, pošto je ovog ponedeljka u prvom kolu eliminisan od Italijana Lorenca Sonega 4:6, 6:3, 6:4.

ЛАЈОВИЋ ИЗГУБИО У ПРВОМ КОЛУ: Италијан елиминисао српског тенисера у Стокхолму

Tanjug/AP

Meč je trajao dva sata i 20 minuta. Ovo je bio četvrti međusobni duel trenutno 51. i 55. igrača planete i treći trijumf momka iz Torina.

Lajović je napravio brejk na startu prvog seta, a onda je ovaj deo meča dobio rezultatom 6:4. Italijan je poveo 3:0 u drugom setu i držao je prednost od tri gema do kraja ovog segmenta. U trećem setu se igralo gem za gem, da bi Sonego u devetom gemu napravio brejk za vođstvo od 5:4. Italijan je potom na svoj servis stigao do pobede.

On će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Rusa Pavela Kotova i Amerikanca Kristofera Jubanksa.

Na turniru u Švedskoj učestvovaće još dvojica srpskih tenisera, Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Miša će ovog ponedeljak u prvom kolu igrati protiv domaćeg tenisera Karla Friberga, a Đere će se u utorak sastati sa Leom Borgom iz Švedske.

ATP turnir u Stokholmu se igra za nagradni fond od 673.630 evra.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini