OVO NIKO ŽIV NIJE OČEKIVAO: Evo šta je Ruskinja uradila na Vimbldonu (VIDEO)

Novosti online

09. 07. 2023. u 16:45

SVI kojima je Novak Đoković u srcu moraće malo da pričekaju na novi nastup srpskog tenisera na Vimbldonu, ali na londonskom grend slemu i kada Nole nije na terenu ima izuzetno zanimljivih teniskih dešavanja.

ОВО НИКО ЖИВ НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Ево шта је Рускиња урадила на Вимблдону (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Iako je tek prva nedelja nadmetanja, jedna takmičarka se već istakla.

I to 16-godišnjakinja iz Rusije.

Mira Andrejeva je danas, bez mnogo muka izbacila s turnira 22. nosioca, sunarodnicu Anastasiju Potapovu - rezultat je bio 6:2, 7:5 posle sat i 36 minuta igre.

Rusko "čudo od deteta" je tek pre dva meseca i deset dana napunilo 16 godina, ali to nije bila prepreka da nakon što je već eliminisala Kineskinju Vang Ksju i Čehinju Barboru Krejčikovu.

Naredna suparnica 102. sa VTA liste biće 18. teniserka sveta, Amerikanka Medison Kiz.

Mira Andrejeva, rođena 29. aprila 2007. godine u Krasnojarsku, u Rusiji, ovu 2023. već je obeležila sjajnim rezultatima. Stigla je do finala Australijan opena u juniorskoj konkurenciji (izgubila meč za tu grend slem titulu od Aline Kornejeve sa 7:6(2), 4:6, 5:7), a onda je u do Rolan Garosa u profesionalnoj konkurenciji ostvarila 21 pobedu u 23 takmičarska nastupa, "usput" osvojivši dve ITF V60 titule.

Na Rolan Garosu, svom debitantskom grend slem turniru u seniorskoj konkurenciji, elimnisala je Elison Risk i Dijanu Peri, a onda od šeste sa VTA liste, Koko Gof, izgubila sa 7:6, 1:6, 1:6.

Kada igra Novak Đoković?

Podsetimo, posle tri pobede sa po 3:0, Novak Đoković igra protiv Huberta Hurgača, a taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!