"SPREMITE SE"! Nik Kirjos najavio nešto neočekivano

Novosti online

07. 07. 2022. u 09:57

Australijski teniser Nik Kirjos tvrdi da će njegov sutrašnji duel protiv Španca Rafaela Nadala u polufinalu Vimbldona biti najgledaniji meč u istoriji ovog sporta, prenose britanski mediji.

СПРЕМИТЕ СЕ! Ник Кирјос најавио нешто неочекивано

Foto AP

Kirjos je u četvrtfinalu nadigrao Čileanca Kristijana Garina 6:4, 6:3, 7:6, dok je Nadal posle velike borbe u pet setova pobedio Tejlora Frica 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6.

- Biće posebno igrati protiv Rafe na Vimbldonu. Na njegovom centralnom terenu vodili smo neke neverovatne bitke. Pobedio me jednom, ali ja sam njega drugi put. Mi smo različiti, ali jedan drugog maksimalno poštujemo. Poručujem svima: Spremite se, biće to najgledaniji duel u istoriji tenisa - rekao je Kirjos, a prenosi "Skaj sport".

Australijski teniser je ranije govorio i da bi mogao da se povuče iz tenisa, ali sada tvrdi da može da ostvari dobar rezultat na Vimbldonu.

- U poslednje dve godine niko nije mislio da mogu da napravim ovo. Rekli bi da nisam dovoljno disciplinovan, fizički snažan i da nemam mentalitet da ostvarim ovo. Čak sam i ja počeo da sumnjam u sebe. Zato sam poslednjih godinu i po ozbiljno razmišljao da se penzionišem. Onda su se stvari u mom životu promenile. Shvatio sam da mnogi ljudi žele da igram i sada vidim da je u rezervoaru ostalo još goriva. Igram tenis života - rekao je Kirjos.

U drugom polufinalu će igrati srpski teniser Novak Đoković i Britanac Kameron Nori.

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)