SAMO VAKCINISANI NA JU-ES OPENU: Ova odluka napraviće "pakao" navijačima i Novaku Đokoviću!

Novosti online

28. 08. 2021. u 10:56

ORGANIZATORI US opena odlučili su da dva dana pred početak turnira donesu odluku da samo vakcinisani gledaoci mogu da prisustvuju mečevima.

САМО ВАКЦИНИСАНИ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Ова одлука направиће пакао навијачима и Новаку Ђоковићу!

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Otvoreno prvenstvo Amerike u tenisu počinje 30. avgusta, a manje od tri dana pred početak turnira objavljena je nova informacija koja će dosta uticati na posetu mečevima. 

Prvobitno je bilo objavljeno da će i gledaoci koji nemaju potvrdu o vakcinaciji moći da prisustvuju mečevima, usled porasta broja obolelih od korona virusa odlučeno je da se ta odluka promeni. 

Gledaoci Ju-Es opena sada moraju da pokažu dokaz o najmanje jednoj dozi vakcine protiv korona virusa ukoliko žele da gledaju mečeve. Odluka je obavezujuća za sve gledaoce starije od 12 godina. 

Biće zanimljivo videti kako će gledaoci reagovati na ovu odluku, posebno ako se uzme u obzir da i deo igrača na prestižnom turniru nije vakcinisan. 

Navijači ne gledaju blagonaklono na ovu odluku sudeći po komentarima koji su se pojavili na društvenim mrežama. 

Problem za Novaka mogao bi da nastane ukoliko bude manje navijača, podsetimo, naš teniser u više navrata isticao je važnost navijača i punih tribina na Ju-Es openu. 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!