BREGAR VIDEO SLABOSTI "Rezultat je u redu, ostalo moramo da popravimo"

S. K.

18. 04. 2021. u 17:47

VRATA Španije su otvorena, ali igra rukometašica protiv Slovačke (26:19) u Šalji nije zadovoljila novog selektora Uroša Bregara. Slovenački stručnjak je zadovoljan samo rezultatom, a od devojka očekuje da u revanš meču baraža za odlazak na SP, koje se igra od 1. do 19. decembra, isprave slabosti i u napadu i u odbrani.

БРЕГАР ВИДЕО СЛАБОСТИ Резултат је у реду, остало морамо да поправимо

FOTO: RS Slovačke

- Moram da priznam da je samo rezultat o-kej. Bili smo loši u napadu, teško postizali golove, ne sviđaju mi se ni pojedini detalji u odbrani. Malo smo izgubili i samopouzdanje posle promašenih zicera u prvom poluvremenu, a primili smo i neke lako golove. U pauzi smo se dogovorili šta moramo da promenimo i i drugi deo smo odigrali mnogo bolje. Na kraju krajeva pobeda je najvažnija, ima detalja u odbrani i napadu na koje moramo da radimo. Čeka nas "drugo poluvreme" u Srbiji, očekujem da ispravimo greške i da budemo još bolji - kaže za sajt RSS selektor Bregar.

Srpkinje su otpor žilavih Slovakinja slomile sredinom drugog poluvremena kada su se serijom 4:0 odlepili na 19:14.

- U početku smo bile u grču, bilo nam je potrebno malo vremena da se opustimo. Napravile smo i dosta grešaka, ali to je i normalno, jer je potrebno vreme da se naviknemo na novi sistem koji traži novi selektor. Mislim da smo prvu utakmicu odigrale korektno, trebalo bi da ispravimo greške za revanš. Srećna sam što smo pobedile, što smo napravile prvi korak ka SP. U drugoj utakmici moramo da igramo mnogo ozbiljnije i da ne pravimo greške - podvlači kapiten Katarina Krpež Šlezak.

KOVAČEVIĆEVA: JOŠ BOLjE U REVANŠU

JOVANA Kovačević je u drugom poluvremenu bila nerešiva enigma za Slovakinje.

- Znale smo da neće biti laka utakmica, da se Slovakinje neće predati, da će se boriti. U drugom poluvremenu smo nastavile da radimo ono što smo prethodnih dana uigravala i na kraju ostvarile važnu pobedu. Ostvarile smo prvi cilj, u revanšu u Beogradu bićemo motivisanije, jer želimo da overimo plasman na SP - istakla je Kovačevićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Jednoglasno smo odlučili da se povučemo, da ne dođe do eskalacije