BOROVČANIN - VUČIĆ MI JE REKAO: "Zašto ne pokrenete regionalnu ligu u boksu"?

A. Ilić

14. 04. 2021. u 20:12

O BOKSU se priča, nestrpljivo čekamo početak regionalne lige.

БОРОВЧАНИН - ВУЧИЋ МИ ЈЕ РЕКАО: Зашто не покренете регионалну лигу у боксу?

Foto: BSS

Želje ljubitelja "sporta u konopcima" jesu da kao pre  30 godina, ponovo na ulicama regiona prepričavaju događaje na najboljim borbama... 

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin uložio je velike napore da san mnogih postane realnost - posebno je, gostujući na RTS-u, istakao pomoć predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. 

- Kada smo pokrenuli Superligu Srbije u boksu, nakon jednog skupa državnika, mislim da je bio na Bledu... Predsednik Vučić me je pitao: "Zašto ne pokrenete regionalnu ligu u boksu, ostali su zainteresovani"? Tako smo se organizovali, krenuli... Upravo smo kod njega u kancelariji potpisali deklaraciju o saradnji. Zasnovana je na prijateljskom odnosu svih šest predsednika saveza zemalja bivše Jugoslavije. Potom smo imali sastanak u Sarajevu i u Zagrebu oko propozicija, rekao je Borovčanin. 

Prvi mečevi biće održani 29. maja, tada će Crvena zvezda dočekati Maribor, a Loznica gostuje Vardaru u Skoplju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (45)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave