ODBOJKAŠI VOJVODINE I PARTIZANA SPREMNI ZA DRUGI MEČ: Bitka za krunu i Ligu šampiona

S.B.

04. 04. 2021. u 21:10

POBEDU na startu finalne serije odbojkaši Vojvodine žele da potvrde uspehom u sutrašnjoj (19.00), drugoj utakmici u Beogradu, a Partizan namerava da izjednači na svom parketu i zadrži šansu za titulu koja, ove sezone, znači i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ И ПАРТИЗАНА СПРЕМНИ ЗА ДРУГИ МЕЧ: Битка за круну и Лигу шампиона

FOTO: OK Vojvodina

Novosađani su u subotu bili neumoljivi, nadigrali su crno-bele sa maksimalnih 3:0 (25:19, 25:22 i 25:20) za 80 minuta igre, a bili su sigurni i koncentrisani upravo u završnicama setova.

- Nije bilo tako lako kao što to rezultat govori - kaže Slobodan Boškan, strateg Novosađana. - Ipak, mi smo u završnicama setova bili dobri, čvrsti, koncentrisani i zasluženo rešili meč u svoju korist. Uveren sam da će Partizan u drugom meču, na svom terenu, biti bolji, ali jednako tako očekujem i da ćemo mi od početka imati potrebnu agresivnost, da ih napadnemo u njihovoj sali i učiniti sve da ponovo pobedimo.

Bojan Janić, trener i ujedno igrač Partizana, smatra da njegova ekipa u uvodnom duelu nije na odgovarajući način "zaključivala" setove, posebno drugi i treći, u kojima je imala priliku.

- Zvuči da je 3:0 bilo lako za Vojvodinu. Neke stvari smo dobro radili, a nije sramota izgubiti od Vojvodine na njenom parketu. Jaki su, zaista, ali ja ne volim da gubim i nezadovoljan sam zbog nekih grešaka kao i zbog činjenice da nismo napali. Nema vremena za oporavak, očekujem da u Beogradu budemo hrabriji, jači na servisu i da napadnemo, jer nemamo šta da izgubimo. Želja je da u treći meč uđemo poravnati - kaže Janić.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa igra se u četvrtak, 8. aprila u Novom Sadu, a šampion Srbije biće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)