SRPSKI BORAC BESAN ZBOG KOMENTARA: Izigravate patriote, a pola vas ne zna himnu!

Novosti online

15. 11. 2020. u 11:20 >> 11:21

СРПСКИ БОРАЦ БЕСАН ЗБОГ КОМЕНТАРА:  Изигравате патриоте, а пола вас не зна химну!

FOTO: Jutjub printskrin

GODINU dana nakon MMA spektakla u Zagrebu Srpski borac Aleksandar Ilić suočava se i danas sa kritikama zbog tamošnjih dešavanja.

Ilić je u ring ušao uz numeru Dina Dvornika, a to je zasmetalo pojedinim fanovima u Srbiji. 

Čini se da mu još uvek zameraju iako je prošlo dosta vremena, zato je Ilić odlučio da se oglasi putem Instagrama. 

“Svi pušači ku**a koji imaju i dalje problem s muzičkim ukusima, izborom pesama, zameranjem što nisam izašao uz “Oj Kosovo, Kosovo”, “Marš na drinu”, Baju Malog Knindžu i slične pesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosečnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu da prate moj daljnji rad”, poručio je Ilić.

On se je potom naveo da “pola njih ne zna ni reči himne Bože pravde”.

“Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste… Najveći uspeh vam je lečenje kompleksa po komentarima”.

Kako je naveo, njemu ne treba da izađe uz pesmu Kosovskih božura da bi bio veliki ratnik.

“Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pesme i mog gesta. Slepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim ličnim pobedama i uspesima”, naveo je Ilić.

On je istakao i da nikada neće izaći na borilište uz borbene narodne pesme.

“Ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa Ibarske magistrale, ne treniram uz takve pesme i ne lože me takve pesme… Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova. Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način. Samo napred”, istakao je Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

gogi

15.11.2020. 11:39

MLAD COVEK A POTPUNO RASTROJEN I REZIGNIRAN. AKO SI ZELEO DA NAVUCES MRZNJU SVOG NARODA ONDA SI OVIM SVOJIM KOMENTAROM USPEO. ETO SLEDECI PUT UDJI U KAVEZ SA HIMNOM LIJEPA NASA, ILI OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO. TO JE POTPUNO ISTO. I JOS NESTO. IDI UDARAJ U DZAK I STO MANJE PRICAJ.

Sale

15.11.2020. 13:17

@gogi - U pravu je Ilkemma, čovek razumno rezonuje i svaka mu je na mestu, nema foliranja, za mma borce on je Nikola Tesla s obzirom na njegovo stanje uma koje ne kapira svako..Bravo ljudino, samo napred u nove pobede, Srbija je uvek uz tebe!

Pera

15.11.2020. 11:49

Aleksandar Ilić je u pravu, veliki broj lažnjaka izigrava patriotizam a ne znaju ni prve strofe nacionalne himne. Ostavite čoveka na miru i bavite se sopstvenim problemima kojih ima na pretek.

normalno

15.11.2020. 14:41

nije poželjno imati svoje mišljenje već moraš biti ratno huškački raspoložen to se uklapa u vizuru srpskog društva tako da samo napred živi svoj život i ne obaziri se na ljude koji žele biti svakom loncu poklopac