UDOVIČIĆ I DAVIDOVIĆEVA POSETILI RK BORAC: Da Banjaluka ponovo bude grad rukometa!

S.M.

12. 11. 2020. u 14:15

MINISTAR omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić i ministar porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović posetili su Rukometni klub Borac, gde su razgovarali sa predsednikom kluba Sašom Kondićem.

УДОВИЧИЋ И ДАВИДОВИЋЕВА ПОСЕТИЛИ РК БОРАЦ: Да Бањалука поново буде град рукомета!

FOTO: Novosti

Rukometni klub Borac je veliko ime evropskog rukometa, istakao je Udovičić, koji je sa predsednikom kluba razgovarao o budućim planovima, uslovima za rad i rezultatima banjalučkog rukometnog velikana.

Ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović istakla je da Rukometni klub Borac, pored sjanih rezultata koje ostvaruje, takođe posvećuje posebnu pažnju radu sa mlađim kategorijama, što je za svaku pohvalu.

Predsednik Rukometnog kluba Borac Saša Kondić rekao je da je poseta ministara sporta Srpske i Srbije velika čast za sve u Rukometnom klubu Borac.

- Za nas je ovo veliki dan, jer smo dobili pohvale za naše rezultate i naš rad od najrelevantnijih sportkih institucija Srpske i Srbije. Naš cilj je da Banjaluka ponovo bude grad rukometa i mesto gde dolazi rukometna elita iz celog sveta. Na dobrom smo putu da to ostvarimo, a uz ovakvu podršku imamo  i dodatni motiv, poručio je Kondić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!