SMEDEREVSKA PALANKA: Vanredni izbori sportskog saveza

N. I.

14. 10. 2020. u 20:46

U sali opštine Smederevska Palanka održana je vanredna izborna Skupština Palanačkog sportskog saveza, kojoj su prisustvovali generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković sa saradnicima.

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА: Ванредни избори спортског савеза

FOTO: SSS

Kako su se pojavili problemi u sportu ove opštine, na inicijativu predsednika Smederevske Palanke Nikole Vučena, organizovan je niz poseta Sportskog saveza Srbije ovoj opštini.

Najpre su obavljeni razgovori sa predstavnicima lokalne samouprave i doskorašnjim rukovodstvom sportskog saveza, a onda su i predstavnici Sportskog saveza Srbije organizovali edukaciju za sportske klubove.

- Epilog naših sastanaka je upravo vanredna sednica Skupštine na kojoj je izabran novi predsednik Palanačkog sportskog saveza Mario Didanović. Na novom predsedniku je sada velika obaveza, da sprovede veću kontrolu nad klubovima i izdigne sport u Smederevskoj Palanci. Uspostavljena je i odlična komunikacija sa predsednikom opštine i verujemo da će posvećenim radom i sa više energije funkcionisati sport u ovoj opštini, naravno sve u skladu sa Zakonom o sportu. Podrška Sportskog saveza Srbije je uvek tu gde postoji želja i rad, a naša vrata su svima otvorena, kako za savetovanje i rešavanje problema, tako i za nove ideje svih predstavnika sportskih saveza - rekao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)