POZNATI SPORTISTA PRONAĐEN MRTAV: Ubio bivšu devojku, pobegao policiji, pa izvršio samoubistvo

Novosti online

05. 10. 2020. u 10:15

ПОЗНАТИ СПОРТИСТА ПРОНАЂЕН МРТАВ: Убио бившу девојку, побегао полицији, па извршио самоубиство

Foto AP

ČARLI Heger (37), bivši bejzbol igrač, pronađen je mrtav u Grend Kenjonu.

Tokom prethodnog perioda on je bio u bekstvu pošto je policija tragala za njim zbog ubistva njegove devojke Danijele Brid (34).

Prema prvim informacijama, Heger je izvrši samoubistvo tako što se upucao, a njegovo beživotno telo je pronađeno oko 4 sata popodne na pruzi Saut Rim ov d Grend.

Heger je bio u bekstvu i policija je tragala za njim jer je bio prvi osumnjičeni za ubistvo svoje bivše devojke koje se dogodilo u petak.

Policija u Skotsdejlu, je rekla da je odgovorila na poziv kada je neko prijavio da je čuo pucnjeve i oko 18:50 se pojavila na licu mesta.

NJima je svedok, inače žrtvin cimer, rekao da je čuo pucnjeve kada se vrati kući, a da je koji sekund kasnije Heger izašao sa pištoljem u rukama iz kupatila.

- Heger je tada uperio pištolj u cimera. Ali je cimer uspeo da pobegne pozadi i uspeo da dozove komšiju koji je pozvao policiju - navodi se u saopštenju policije.

Foto AP

 

Policija je pronašla žrtvu u kupatilu, a specijalne jedinice su postavile barikade za Hegera koji je ipak uspeo da ih izbegne i pobegne. NJegovo napušteno vozilo je pronađeno blizu Flegstefa u severnoj Arizoni, nekih 118 kilometara od Skotsdejla.

Prema policijskim saznanjima ubijena devojka i Heger su raskinuli pre nekoliko meseci, a ona je čak tražila da mu se izrekne zabrana prilaska.

Inače, ubijena Danijela Brid je bila vlasnica jednog bara u Skotsdejlu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)