VATERPOLISTI RADNIČKOG SPREMNI ZA NOVI BEOGRAD: Stop za Miloša Ćuka

S. K.

02. 10. 2020. u 17:36

JOŠ jedan veliki derbi u Superligi očekuje vaterpoliste Radničkog

ВАТЕРПОЛИСТИ РАДНИЧКОГ СПРЕМНИ ЗА НОВИ БЕОГРАД: Стоп за Милоша Ћука

Foto: N.Paraušić

Šumadinci večeras (19.45) na novobeogradskom bazenu izlaze na megdan Novom Beogradu 11. april, koji je ove godine doveo i olimpijskog pobednika Miloša Ćuka.

Kragujevčani su prošle subote u Šapcu potopili "čivijaše" sa 14:13. 

"Novi Beograd se izuzetno pojačao ove sezone, doveo je nekoliko kvalitetnih igrača, olimpijskog šampiona Miloša Ćuka, reprezentativca Draška Gogova, iskusnog Marka Avramovića. U ekipi je pored mlađih igrača ostao i Dimitrije Rističević, reprezentativni golman. Biće jako teško, ali verujem u svoj tim. U ovoj utakmici mogla bi da presudi fizička sprema. Mislim da smo trenutno spremniji i uigraniji od njih i bez ikakvih skrivanja, idemo na pobedu",  ističe kapiten Filip Janković. 

Starteg Uroš Stevanović podvlači da nijedna ekipa trenutno nije na željenom nivou, tako da su moguće oscilacije: 

"U Šapcu nisu bile odlučujuće taktičke zamisli, već su do izražaja došli individualni kvalitet pojedinaca i fizička sprema. To možemo da očekujemo i u ovom duelu, u kom, naravno, idemo na pobedu, kao i oni. Iluzorno je pričati o sastavu Novog Beograda, koji je uz Šabac, Zvezdu i nas četvrti pretendent na titulu i Kup. Doveli su praktično ceo novi tim, još nisu uigrani, ali imaju taj individualni kvalitet, dok o fizičkoj spremi nisam upoznat", rekao je Stevanović. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a