VELIKI USPEH: Odbojkaši Mladosti iz Modriče osvojili turnir u Banja Luci

Vid Blagojević

30. 09. 2020. u 17:29

MLADI odbojkaši Modriče su u Banja Luci osvojili pobednički trofej na Drugom memorijalnom turniru "Limun Papić", pošto su u finalu savladali premijerligaša Domaljevac sa 3:1.

ВЕЛИКИ УСПЕХ: Одбојкаши Младости из Модриче освојили турнир у Бања Луци

FOTO: Vid Blagojević

Modričani su u prvom polufinalu bili bolji sa 3:2 od domaćina i organizatora turnira banjalučkog Borca. U drugoj polufinalnoj utakmici Domaljevac je napravio iznenađenje i takođe posle pet setova savladao je  sa 3:2 najbolji klub u BiH brčansku Mladost. Treće mesto na turniru pripalo je Mladosti, koja je sa 3:1 savladala Borac.

- Iskren da budem, nismo očekivali da ćemo osvojiti turnir, jer pred njegov početak nismo bili favoriti. Međutim, sa ovom mladom ekipom smo odigrali dve jako dobre utakmice, ostvarili dve pobede i stigli do pehara. Ovo će nam predstavljati veliki podsticaj i stimulans za početak sezone idućeg vikenda - zaključio je trener Modriče Lazo Cvijić.

Odbojkaški klub Modriča je godinama najmlađi tim u odbojkaškoj Premijer ligi BiH. Pred početak nove sezone modričani su najmlađa ekipa sa prosekom od 20 godina. Za igrača turnira proglašen je Bane Brestovac primač Modriče.

- Priznajemi da mi prija priznanje, ali su ga zalužili svi moji saigrači. Naša mladost je pokazala da ima potencijala. Očekujemo da ćemo ga pokazati u nastupajućoj Premijer ligi BiH - rekao je Brestovac.

Turnir je posvećen preminulom velikanu novinarstva i istaknutom sportskom radniku Limunu Papiću iz Banja Luke. Banjalučki Borac  organizovao je turnir u skladu sa svim epidemiološkim merama i kako su zaključili svi učesnici najvažnije je da je turnir održan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave