TURNIR U VRNJAČKOJ BANJI: Srpske kadetkinje u kvalifikacijama za odbojkaško EP

G. ĆIROVIĆ

10. 04. 2024. u 17:50

Posle juniorki, i kadetska ženska odbojkaška reprezentacija Srbije (U-18) pokušaće da na kvalifikacionom turniru U Vrnjačkoj Banji izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Rumuniji i Grčkoj.

ТУРНИР У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Српске кадеткиње у квалификацијама за одбојкашко ЕП

CEV (ilustracija)

Prvi rival našim mladim odbojkašicama u okviru grupe V sutra u 19 sati biće Severna Makedonija, dok će u prvom meču (16.30) snage odmeriti Češka i Holandija. U petak će naša reprezentacija za rivala od od 19 sati imati selelciju Češke, a poslednjeg turnirskog dana, u subotu, reprezentaciju Holandije u istom terminu.

Plasman na šampionat starog kontinenta u rumunskom gradu Blažu i Heraklionu na Kritu izboriće pobednici pet kvalifikacionih grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane selekcije i tako se pridružiti reprezentacijama Grčke, Rumuniije, Turske, Finske, Hrvatske, Poljske i Belgije koje su već overile „vize“ za EP.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)