A POSLE 15 TROFEJA: Jagodinske rukometašice kreću u novi pohod

Novosti online

09. 04. 2024. u 13:24

Rukometašice Jagodine su već sedam sezona na vrhu Superlige Srbije.

А ПОСЛЕ 15 ТРОФЕЈА: Јагодинске рукометашице крећу у нови поход

Foto:ŽORK Jagodina

Osvojile su sve što je moglo da se osvoji - 15 trofeja, a titule nacionalnog prvaka, Kupa Srbije, Superkupa i Svesrpskog kupa za njih su postale uobičajene. Ova sezona donela je nove titule.

- Osvojile smo Superkup u utakmici sa Bekamentom i Svesrpski kup sa Borcem iz Banje Luke. U prvenstvu smo od 18 utakmica zabeležile 14 pobeda i po dva nerešena ishoda i poraza. Liga se nastavlja kroz plej-of u okviru koga se sastajemo sa Železničarom iz Inđije – rekla je predsednica ŽORK „Jagodina“ Jelena Gojković.

Igračica Srna Sukur je dodala da je Aneta Adžić najuspešnija igračica prvenstva sa najviše MVP priznanja.

- Statistički mi smo ekipa sa najmanje primljenih golova. Aneta i ja smo postigle najviše golova, dok je Marija Simić među najboljim golmanima - navela je Sukur.

Krajem aprila uslediće plej-of. Jagodinke imaju prednost domaćeg terena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije