DUNJA TASIĆ KRAGUJEVČANKA: Rukometašice Radničkog u nastavku sezone biće jače za iskusnu igračicu

Novosti online

14. 12. 2023. u 14:29

RUKOMETAŠICE Radničkog su iz dana u dan sve jače. Rukovodstvo Kragujevčanki angažovalo je i iskusnu Dunju Tasić. Nekadašnja igračica beogradskog Radničkog u karijeri je branila boje 11 klubova iz Srbije, Rumunije, Poljske, Francuska, Italije, Turske i Izraela. U grad na Lepenici stiže iz Makabija Arazima iz Izraela.

ДУЊА ТАСИЋ КРАГУЈЕВЧАНКА: Рукометашице Радничког у наставку сезоне биће јаче за искусну играчицу

FOTO: Grad Zrenjanin

- Drago mi je što sam postala deo kluba sa velikom tradicijom. Ekipa je mlada, ali sve devojke imaju želju za napretkom i što je mnogo bitno atmosfera na treninzima je odlična. Potrudiću se da dam sve od sebe da im pomognem i da svojim iskustvom doprinesem da ekipa bude još bolja i da prenesem makar deo svog rukometnog znanja na mlađe igračice. Verujem da ćemo zajedno napredovati i spremno dočekati nastavak prvenstva koji željno očekujemo da počne - kaže za sajt Radničkog Dunja Tasić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESUDNO ZA PARIZ: Odbojkaši putuju u Rio de Žaneiro, gde protiv Irana startuju u Ligi nacija