JAKE REČI TRENERA ZVEZDE Pobedio Partizan pa poručio: Crno-beli pokazali da srpska odbojka ima na koga da se osloni

Novosti online

09. 12. 2023. u 11:05

CRVENA zvezda pobedila je aktuelnog šampiona u odbojci, Partizan, nakon preokreta 3:2, a nakon dramatičnog meča trener Zvezde Ivica Jevtić poslao je lepu poruku koja bi trebalo da postane svakodnevnica u sportu.

ЈАКЕ РЕЧИ ТРЕНЕРА ЗВЕЗДЕ Победио Партизан па поручио: Црно-бели показали да српска одбојка има на кога да се ослони

FOTO: OSS

Jevtić je prvi put bio akter "večitog debrija", a uz dozu sreće njegov tim uspeo je da slavi u ovom meču.

- Zbog ovoga ova utakmica i nosi epitet derbija. Uspeli smo dva dobijena seta da izgubimo... Baš zbog toga sam sad čuo na tribinama da smo mi ustvari trijumfovali 5:0, a ne 3:2, jer smo u ta dva seta sami sebe pobedili. Šalu na stranu. Ekipa Partizana je pokazala kvalitet i sasvim zasluženo su preokrenuli ta dva seta. Raduje što su to uspeli sa mladim snagama i što su pokazali da srpska odbojka ima na koga da se osloni. Isto tako moram da pohvalim i svoje momke, koji su se vratili i kad smo imali izgubljenu situaciju. To me najviše raduje jer nas u narednim nedeljama čekaju dve teške utakmice, tako da će nam ovo mnogo značiti za budućnost.

Pobeda u večitom derbiju znači malo više nego ostale...

- Sigurno da podiže samopouzdanje. Drugačija je glava kad se ne daj Bože izgubi, a drugačija kad se dobije. Onda se zaboravlja i na umor, sitne povrede i zbog toga može još više da raduje ova pobeda, poručio je Jevtić.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?