IDEMO KA SUPERFINALU: Bianka Buša o paklenom ritmu odbojkašica Vakifbanke

S. K.

16. 11. 2023. u 20:22

BIANKA Buša je ove sezone obukla dres Vakifbanke i ne krije da su sve odbojkašice navikle na paklen ritam i da ih zanima samo finale Lige šampiona. Trofejna srpska odbojkašica u razgovoru za sajt OSS nije krila i da je bila uzbuđena što je sa gigantom iz Istanbula sinoć igrala u Rumi protiv Jedinstva iz Stare Pazove.

ИДЕМО КА СУПЕРФИНАЛУ: Бианка Буша о пакленом ритму одбојкашица Вакифбанке

Foto: N.Paraušić

- Ambicije su nam uvek najviše, kao i uvek idemo ka Superfinalu. Nadam se da će tako biti i ove sezone. Očekuje nas dosta utakmica, igramo svaki treći dan. Ali, zna se roster ove ekipe, svaka igračica može da igra, tako da zamene omogućavaju najboljima da se odmore - priča primač evropskog prvaka.

Jedinstvo je za ekipu selektora Srbije Đovanija Gvidetija bilo "lak zalogaj". Ipak, Buša nije krila da je veoma uzbuđena:

- Drago mi je što sam posle mnogo godina imala priliku da igram u Srbiji. Čak sam i ja imala tremu. To mi se nikad ne dešava, bila je posebna prilika. Utakmica je bila dobra, Jedinstvo je dobra ekipa. Istina, igrali smo sa drugom postavom, meč je bio zanimljiv.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024