"VIŠE NE LIČI NA SEBE": Tužne najnovije informacije o stanju Mihaela Šumahera

Novosti online

15. 09. 2023. u 12:12

Čitava planeta je bila u neverici kada su brzinom munje prostrujale vesti o nesreći Mihaela Šumahera.

ВИШЕ НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ: Тужне најновије информације о стању Михаела Шумахера

FOTO: AP

Proslavljeni vozač Formule 1 je tokom skijanja, pre deceniju, doživeo tešku nesreću i od tada se nalazi u vegetativnom stanju. Njegova supruga Korina najstrože čuva sve informacije o zdravstvenom stanju nekadašnjeg pilota Ferarija i ne želi da se išta sazna u javnosti.

Ceo svet je pogodila ova užasna nesreća, najviše porodicu, a među njima rođenog brata Ralfa Šumahera, takođe poznatog vozača Formule 1. Ralf se, naime, u potpunosti promenio, o čemu je govorio još jedan vozač Džoni Herbert, bivši kolega nemačkog asa iz dana kada je bio u Benetonu.

– Često smo se sretali, Ralf je morao da uradi mnoge stvari za porodicu i sa porodicom zbog Mihaela. Mnogo je drugačiji od one osobe iz F1 karijere. Promenio se jer ga je naterala situacija oko brata – rekao je Herbert.

Postoje navodi da nema nade oko Mihaela Šumahera, kako su izvestili francuski mediji.

– Nikad nema vesti. Ono što znamo je da ne čujemo ništa pozitivno. Užasna je pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno – poručio je.

Podsetimo, sedmostruki prvak sveta u "najbržem cirkusu" na svetu doživeo je nesreću na Francuskim Alpima kada je na skijanju udario glavom o kamen i pretrpeo povrede mozga. Hitno je prevezen u lokalnu bolnicu i stavljen u komu na 250 dana, da bi potom bio pušten kući na lečenje.

Stacioniran je u Švajcarskoj, daleko od medija i celog sveta, malo ko je posetio ili video Mihaela. Čak su rođaci i prijatelji sprečeni da ga vide i čuju bilo šta o njemu.

Nešto kasnije se u javnosti pojavio dokumentarac o Mihaelu, ali sa šturim i doziranim informacijama o legendarnom vozaču.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)