NOVI BEOGRAD POTOPIO OSC: Srpski prvak u Ligi šampiona bolji od mađarskog tima - 11:9

S. K.

12. 05. 2023. u 21:29

CILj je ostvaren. Vaterpolisti Novog Beograda nisu dozvolili iznenađenje u Budimpešti. Prvak Srbije je u 13.kolu grupe B Lige šampiona još jednom nadigrao OSC – 11:9 (6:4, 2:2, 1:2, 2:1). Puleni Živka Gocića u poslednjem kolu, 23.maja na svom bazenu dočekuju nemački Špandau.

НОВИ БЕОГРАД ПОТОПИО ОСЦ: Српски првак у Лиги шампиона бољи од мађарског тима - 11:9

FOTO: M. Vukadinović

Angelos Vlahopulos i drugovi sve vreme su diktirali ritam. U prvoj četvrtini je viđena goleada, a ubojitiji su bili Novobeograđana. Od druge četvrtine „zategle“ su se odbrane, a naš tim je mudro čuvao prednost od dva, tri gola razlike. Domaćin je u finišu treće četvrtine na trenutak pripretio kada se od 6:9 primakao na 8:9. Srećom, igrači Novog Beograda su u poslednjoj četvrtini brzo stavili do znanja domaćinu da nema čemu da se nada, jer su sa dva gola raspršili sve dileme oko pobednika – 11:8. Mađarski tim je u finišu uspeo samo da ublaži poraz.

OSC -NOVI BEOGRAD 9:11

BAZEN u Budimpešti. Gledalaca: 1.000. Isključenja: OSC 11, Novi Beograd 11.

OSC: Marton, Anđel, Aranji, Varnai 1, Salamon 3, Čačovski, Dala, Tot, Vigvari 2, Burian 2, Bunčuk, Harai, David.

NOVI BEOGRAD: Filipović, Strahinja Rašović 3, Šušiašvili 1, Granados 2, Vučinić, Pijetlović 1, Drašović, Martinović, Ćetković 1, Vlahopulos 3, Skumpakis, Viktor Rašović, Žoao Pedro.

Po četvrtinama: 4:6, 2:2, 2:1, 1:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!