ZAGREVANJE ZA PARTIZAN: Vaterpolisti Radničkog u subotu u Ligi šampiona gosti Hanovera

Novosti online

12. 05. 2023. u 14:28

UGLED se čuva pobedama. Vaterpolisti Radničkog su odavno izgubili sve šanse da igraju na F8 Lige šampiona od 31. maja do 3. juna u Beogradu, ali žele da časno završe takmičenje u grupi A. Kragujevčani u subotu (19.00) u 13. kolu grupe A gostuju Hanoveru. Takmičenje završavaju 24. maja u Atini protiv Vuljagmenija.

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА ПАРТИЗАН: Ватерполисти Радничког у суботу у Лиги шампиона гости Хановера

FOTO: M. Vukadinović

- Idemo na pobedu iako smo oslabljeni neigranjem Luke Pljevančića i Josipa Vrlića koji se oporavljaju od preloma. Izgubili smo sve šanse za plasman na "fajnal-ejt", ali nam utakmice u Ligi šampiona dosta znače, pogotovo mlađim igračima. Pokušaćemo do kraja da osvojimo i što više bodova, što je jako bitno i za ugled kluba - kaže za sajt Radničkog Nikola Lukić.

Nemački tim je u prethodne četiri godine bio redovni učesnik završnog turnira Lige šampiona, ali ove godine, baš kao i Radnički, igra promenljivo. Šumadincima će utakmica poslužiti i da se što bolje spreme za revanš meč sa Partizanom u borbi za treće mesto.

- Hanover u svojim redovima ima nekoliko odličnih stranaca, vrlo iskusnih igrača sa ovih prostora, uz nekoliko nemačkih reprezentativaca. Zadavali su dosta muka mnogim favorizovanim timovima i sigurno je da nam neće biti nimalo lako na ovom gostovanju. Pokušaćemo pritom da se kroz okršaj sa njima što bolje pripremimo za predstojeću utakmicu sa Partizanom, koja nam je od krucijalne važnosti - ističe Lukić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba