PREMINULA SLAVNA ODBOJKAŠICA (29): NJena poslednja objava na društvenim mrežama slama srca (FOTO)

Novosti online

12. 05. 2023. u 10:42

Reprezentativka Brazila Paula Borgo preminula je u 29. godini posle kratke borbe sa karcinomom, koji je, nažalost, bio nepremostiva prepreka.

ПРЕМИНУЛА СЛАВНА ОДБОЈКАШИЦА (29): Њена последња објава на друштвеним мрежама слама срца (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Ovoj odbojkašici je bolest otkrivena u septembru 2022. godine, kada se i povukla sa terena. Nije ustuknula pred ovim opakim neprijateljem, ali nije mogla da se izbori protiv njega i izađe kao pobednik.

Njen trag u odbojci neće biti zaboravljen, što je pokazala i Međunarodna odbojkaška federacija (FIVB), koja je putem društvenih mreža pružila omaž ovoj igračici.

- Počivaj u miru, Paula Borgo. Saučešće njenoj porodici, prijateljima i fanovima. Donela si puno radosti i zauvek ćeš biti upamćena. Tvoje hrabro srce ostaće zauvek - piše u oproštajnoj poruci na Instagram profilu "Volleyball world".

Da stvari budu i tužnije, Paula je samo dva dana pre svoje smrti objavila i da slavi godišnjicu braka sa svojim suprugom.

- Naš 5. dan je prošao i nije mi bilo dobro da pričam. Provela sam 5. dan u bolnici sa tobom, gde si se brinuo o meni i govorio mi koliko me voliš. Videla sam razne priče o muževima koji su napustili svoje žene kada su se razbolele, ali ti nisi to uradio. Karlos je bio potpuno drugačiji, samo je pokazao koliko me voli, pokazujući da je zaista čovek kog mi je Bog poslao. Ljubavi, imam toliko dobrih stvari da kažem o tebi, toliko tekstova da napišem o tvom karakteru, toliko lepih fraza da kažem o ljudskom biću kakav si ti, ali neću da dužim. Samo bih volela da svi imaju privilegiju da imaju Karlosa u svom životu, sina kao što je Karlos, muža, brata i sigurno da bi Karlos bio izuzetan otac. Volim te, ljubavi moja, sa tobom do kraja! Zahvalna sam našem veličanstvenom Bogu koji te je poslao kao lep dar meni - napisala je Paula.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)