ĐERONA: "Ovi rezultati su pobeda kolektiva"

S. R.

23. 01. 2023. u 22:24

RUKOMETAŠI Srbije pobedili su danas selekciju Holandije 32:30 (15:17) u okviru trećeg kola grupe 3 Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj, ali nisu prošli u narednu fazu takmičenja.

ЂЕРОНА: Ови резултати су победа колектива

FOTO: RSS

Želim da čestitam svojim igračima jer na kraju, pokazali su kao i u utakmici protiv Argentine da su ovi rezultati pobeda kolektiva, izjavio je selektor rukometne repezentacije Srbije Toni Đerona nakon utakmice sa selekcijom Holandije.

Reprezentacija Srbije je pobedom zauzela 11. mestu na prvenstvu i tim plasmanom nije uspela da izbori kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu. 

Novu šansu rukometaši će imati na Evropskom prvenstvu naredne godine u Nemačkoj.

- Imali smo puno problema sa njihovom brzom kretnjom, imamo krupne igrače koji nisu tako brzi kao oni. U nekim trenucima bilo je jako teško održati njihov tempo. Vreme među igračima je bilo dobro podeljeno, Milosavljević i Milosavljev su bili odlični večeras, ali zasluge idu i Cupari za odbranjen penal, Vanji Iliću za ukradenu loptu i svim ostalim igračima koji su svojim trudom omogućili veoma važnu pobedu bez obzira koliko su vremena proveli na terenu - istakao je Đerona.

 

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri