PRIJEM ZA BRONZANU JELENU JANIĆIJEVIĆ: Borac van svih bokserskih šablona (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2022. u 15:01

U Beogradu je upriličenm prijem za Jelenu Janićijević, osvajačicu bronzane medalje na Evropskom prvenstvu

ПРИЈЕМ ЗА БРОНЗАНУ ЈЕЛЕНУ ЈАНИЋИЈЕВИЋ: Борац ван свих боксерских шаблона (ФОТО)

FOTO: Bokserski savez Srbije

Sekretar za sport i omladinu Nikola Penić primio je Jelenu Janićijević koja je na Evropskom prvenstvu u boksu u Budvi osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 66 kilograma i postala prva srpska bokserka u sa odličjem na evropskim šampionatima.

Penić je čestitao našoj sportistkinji na osvojenoj medalji i postignutim uspesima.

FOTO: Bokserski savez Srbije

– Zadovoljstvo mi je što je Jelena Janićijević danas bila naš gost. Ona je osvajačica prve medalje na evropskim prvenstvima u istoriji Srbije kada je seniorska konkurencija u pitanju i zaista smo ponosni što je u svojoj 38. godini postigla takav uspeh. Srpski i beogradski boks su poslednjih godina u ekspanziji. Bokserski savez Srbije radi fantastičan posao, a podsetiću da smo bili domaćini i Svetskog seniorskog prvenstva, što je bio jedan od najznačajnijih događaja u prošlo godini. U narednom periodu poseban akcenat ćemo staviti na bokserski sport u Beogradu i učiniti sve da unapredimo njegovo funkcionisanje – istakao je Penić, podsetivši da je Jelena Janićijević akademski građanin sa diplomom engleskog jezika Univerziteta u Beogradu i poliglota koji govori pet jezika.

Prijemu je prisustvovao i Jelenin trener Stefan Hubert, sa kojim ona zajedno radi u beogradskom bokserskom klubu Blokovi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!