JURIŠ NA ČETIRI KRUNE: VK Novi Beograd predstavio nova pojačanja s kojima ide u napad na Ligu šampiona

S. R.

25. 09. 2022. u 11:11

NOVA sezona, još veće ambicije. Vaterpolo klub Novi Beograd juče je u svom domu, na bazenu SC "11. april" predstavio prvi tim, koji je dodatno osnažen u cilju da se domogne najznačajneg trofeja na Starom kontinentu, Lige šampiona, s obzirom na to da su ponovo domaćini završnice Fajnal-ejta.

ЈУРИШ НА ЧЕТИРИ КРУНЕ: ВК Нови Београд представио нова појачања с којима иде у напад на Лигу шампиона

FOTO: VK Novi Beograd

Kapicu prvaka Srbije i Jadrana, kao i vicešampiona Evrope, u odnosu na prošlu, zadužili su: Alvaro Granados (Barseloneta), Dimitrios Skumpakis (Vujugmeni), Savo Ćetković i Radoslav Filipović (Šabac).

Novina je takođe da je na klupi naš bivši proslavljeni repezentatvac Živko Gocić.

- Sezona je dugačka, imamo plan i program rada i izvanrede uslove. Teško je reći kako će se odvijati, ali su ambicije najveće moguće. Novi Beograd će u svakoj utakmici i na svakom od četiri takmičenja ići na pobedu - optimista je Gocić.

Kapiten tima, baš kao i u prethodnoj sezoni, biće Dušan Mandić.

- Velika je čast predvoditi ovako jaku ekipu, sa ogromnim brojem vrhunskih asova. Naše ambicije i u predstojećoj sezoni se neće menjati i želja nam je da osvojimo sve trofeje i daćemo sve od sebe da to ostvarimo. Nadam se da ćemo imati veliku podršku sa tribina, da nam daju vetar u leđa, a mi ćemo se potruditi da pružimo odlične partije - naglasio je levoruki bombarder Mandić.

Sve simpatije pobrao je golman Žoao Pedro. Naučio je Brazilac srpski jezik i obratio se prisutnima:

- Verujem 100 odsto u naš tim i u kvalitete koje posedujemo, zajedno sa stručnim štabom. Hoćemo da pokažemo da smo najjači tim na svetu, a ujedno da budemo i najbolji ekipa u istoriji Srbije - zaključio je čuvar mreže. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)