SPEKTAKL U BEOGRADU: Nakon 83 godine centralnim ulicama voziće se Formula 1! Evo kuda će proći šampionski bolid (FOTO)

Novosti online

01. 09. 2022. u 12:42

NAJIŠČEKIVANIJI sportski i društveni događaj godine "Red Bull Show Run" odigraće se 17. septembra na ulicama prestonice, a za najvernije fanove u prodaji su i ulaznice za četiri tribine u samom centru grada.

СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Након 83 године централним улицама возиће се Формула 1! Ево куда ће проћи шампионски болид (ФОТО)

FOTO: Predrag Vučković

Šampionski bolid Sebastijana Fetela "RB7" voziće se ulicama Beograda, a senzacionalni automobilistički spektakl upotpuniće "drift šou" i motociklistički "stunt ride". Glavne zvezde događaja su bivši as Formule 1 Dejvid Kultard, Red Bull Driftbrothers i Arunas Gibiježi, specijalista za "stunt ride".

FOTO: Predrag Vučković

Kompletan šou trajaće više od 3 sata i pratiće ga bogat muzički program, tokom koga će nastupiti pop pevačica Tijana Bogićević i Dejan Petrović Band!

Trasa događaja ide ulicama Studentski trg - Vasina - Trg Republike - Kolarčeva - Terazije i nazad. VIP tribine biće postavljene u 4 zone, a ulaznice su dostupne na sajtu tickets.rs. 

https://tickets.rs/tour/red_bull_show_run_426

Prvi put nakon 1939. godine, kada se u Beogradu održao Gran-pri, tada najveći automobilski događaj u svetu, svi prisutni će moći da dožive sportski audio-vizuelni spektakl sirove snage Red Bull Racing bolida Formule 1!

Bonus video - Novak Đoković u društvu Željka Obradovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima