ALEN BABIĆ ODGOVORIO NAŠEM BOKSERU: "Ja čekam svetsku titulu, a on je 130. na listi" (FOTO)

Novosti online

26. 06. 2022. u 15:47

SRPSKI profesionalni bokser u kruzer kategoriji Andrej Pešić na velikoj bokserskoj priredbi u Moskvi koja je održana aprila 2022. zabeležio je svoju četrnaestu pobedu u profi ringu. Pešić, koji sada beleži skor na profi sceni (14-2-1), nakon trijumfa u Rusiji ozbiljno razmišlja o prelasku u novu, višu VBC kategoriju "bridžervejt" (101,6kg) koja je odskora uvedena.

АЛЕН БАБИЋ ОДГОВОРИО НАШЕМ БОКСЕРУ: Ја чекам светску титулу, а он је 130. на листи (ФОТО)

Foto Instagram printscreen/alenthesavagebabic

Srpski bokser smatra kako bi "bridžer" divizija više odgovarala njegovim predispozicijama, a nedavno je izjavio kako bi prvi meč u novoj kategoriji želeo da odradi protiv hrvatske zvezde Alena Babića.


- Voleo bih da mi u prvom meču u "bridžeru" protivnik bude hrvatski profesionalac, neporaženi Alen Babić (12-0-0). Za mene bi sudar sa Babićem bio pravi ispit i pokazatelj na kom nivou se trenutno nalazim – ističe hrabri Leskovčanin.
 

FOTO: BSS

 


Hrvat se na ove prozivke nije osvrtao sve do sad, kada ga je jedan od fanova koji ga prati na društvenoj mreži "instagram" upitao zašto ne odgovori na poziv našeg boksera.

- A kako brate? Ja čekam titulu svetskog prvaka, a on je 130. na svetu, je***a. Šta, kako, gde, kad? - rekao je Babić kroz osmeh.

Hrvatski bokser je potom i napisao da poziva Pešića na sparing.
 

Foto Instagram printscreen/alenthesavagebabic

 


- Radim najbolje kampove, pozvan je na sledeći sparing kamp kad bude meč. Može puno naučiti, a i meni će koristiti dobar sparing - zaključio je Babić.


Alen "Sevidž" Babić je bokser koji gradi karijeru u Velikoj Britaniji. U Londonu je pre dve nedelje osvojio "VBC Silver" pojas upravo u kategoriji "bridžervejt" pobedivši Adama Balskog jednoglasnom odlukom sudija. Inače, ovo je prvi meč hrvatskog boksera koji nije završen nokautom. Babić je ovom pobedom stekao pravo da se bori za svetsku VBC titulu, koju trenutno drži Oskar Rivas.

BONUS VIDEO: Ko je Dmitrij Bivol?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)