"ZAČEPI PROPALICO I VRATI DUG": Konor Mekgregor odbrusio rivalu koji ga izaziva na meč

Novosti online

11. 05. 2022. u 19:48

IRSKI borac Konor Mekgregor se nije borio malo manje od godinu dana, a zadnju pobedu je zabeležio pre više od dve godine. Međutim, i dalje je najveća garancija velike zarade pa nije čudo da su ga iste večeri prozvali i Oliveira i Majkl Čendler.

ЗАЧЕПИ ПРОПАЛИЦО И ВРАТИ ДУГ: Конор Мекгрегор одбрусио ривалу који га изазива на меч

foto: EPA

Proteklog vikenda brazilski borac, Čarls Oliveira, je gušenjem u prvoj rundi pobedio Džastina Gejčija. Ipak, šampionski pojas lake kategorije UFC-a više nije njegov jer je dan ranije pao vagu za 0.23 kilograma. Ali Brazilac ima sigurnu poziciju prvog izazivača pa ostaje pitanje ko će mu biti suparnik u borbi za titulu. Oliveira se nada da bi to mogao biti najpopularniji MMA borac u istoriji, Konor MekGregor.

Tridesetdvogodišnji borac je na svom "Tviter" nalogu objavio zanimljivu ideju:


-Ja volim da obaram rekorde, sad je vreme za još jedan. Boriću se dva puta u jednoj večeri. Prvo ću nokautirati MekGregora, a onda naterati Dijaza da tapka -
 


Irac je brzo odgovorio u svom stilu.

- Začepi, propalico, vrati se u favelu i plati dug - u svom stilu rekao je MekGregor, pri čemu je aludirao na deo zarade koji brazilski borac mora dati Gejčiju jer je pao vagu.

Iako dugo nije ušau u oktagon, Konor je i dalje prva zvezda MMA sporta i nije čudo što se svi žele boriti sa njim. Ko god bude ušao u "kavez" sa Ircem verovatno će dobiti veći honorar nego ikad pre zbog popularnosti pomenutog borca.

Čelnicima najjače promocije na svetu, UFC-a, takođe ne smeta loš rezulat "ozloglašenog" jer će im upravo on doneti najviše od gledanosti i kupljenih karti. Ipak, fanovi ovog borilačkog sporta se s pravom bune kada kažu da nije fer da se meč za titulu da nekome ko se nije borio godinu dana, a pored toga u poslednja dva meča ima isto toliko poraza.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave