ZVEZDA IZGUBILA OD HANOVERA: Otpor samo na početku

S. R.

30. 03. 2022. u 21:05

ŠOK od Šapca u domaćoj ligi ostavio je traga na vaterpolistima Crvene zvezde. To se videlo i u 11. kolu grupe B Lige šampiona, u kojem su crveno-beli poraženi u Nemačkoj od Hanovera (11:14).

ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА ОД ХАНОВЕРА: Отпор само на почетку

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici trenera Dejana Savića odlično su otvorili susret i poveli 3:1 i 5:4, ali su do poluvremena Nemci dodali gas i otišli na odmor sa vođstvom od 6:5.

U nastavku Hanover je gospodario bazenom, u trećem periodu imao je i prednost od četiri gola razlike. Ipak, naš tim uspeo je u dva navrata da dođe do dva gola zaostatka, ali za preokret nije imao snage.

Po dva gola za crveno-bele postigli su Rodoljub Gajić, Gavril Subotić, Miloš Vukićevic i Stefan Pješivac (na slici), a po jedan Marko Radović, Bogdan Đurđić i Dušan Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?