BREGARA ČEKA JOŠ MNOGO POSLA: Greške hitno ispravljati

Đ. S.

11. 10. 2021. u 17:44

TREBAĆE još vremena srpskim rukometašicama da dostignu željeni nivo posle odlazaka Katarine Krpež Šlezak, Dragane Cvijić, Andree Lekić, Katarine Tomašević, Slađane Pop Lazić...

БРЕГАРА ЧЕКА ЈОШ МНОГО ПОСЛА: Грешке хитно исправљати

FOTO: RSS

To je glavni utisak posle završenog prvog ciklusa kvalifikacija za EP 2022, gde su naše devojke ubedljivo dobile Tursku, pa zatim doživele neočekivani neuspeh na Islandu od domaće selekcije (21:23).

Jasno je da selektora Uroša Bregara čeka zahtevan posao sa podmlađenom selekcijom Srbije, ali iz tabora reprezentacije uveravaju da će u narednim izazovima situacija biti bolja.

- Nismo se držali sistema koji nam je do sada donosio rezultat i izgubili smo od Islanda - konstatuje Bregar.

- Sada nas čeka Svetsko prvenstvo, a u martu i u aprilu zatim slede veoma bitne utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Turske i Islanda i moramo da tu tražimo šansu da ostvarimo dobar rezultat i da se kvalifikujemo u Sloveniji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Kapiten Jovana Stoiljković se nada da će naredne godine u preostala četiri duela izboriti plasman na EP, kao i da će na SP (od 1. do 19. decembra) pokazati šta znaju.

- Nismo ostvarile ono po šta smo došle ovde. Pravile smo početničke greške i u napadu i u odbrani, promašili neke zicere u važnim trenucima i to nas je koštalo dva boda. Nadam se da ćemo to popraviti, a ima dosta toga za ispravljanje. Trebaće nam vremena da se uigramo, ali idemo korak po korak, očekuju nas utakmice u martu i aprilu i nadam se da će tada rezultat biti pozitivniji - smatra Stoiljkovićeva.

BONUS VIDEO - Doček Zurabija Datunašvilija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!