MOŽE TO I BOLJE! Selektor Bregar (ne)zadovoljan pobedom nad Turskom

B. GRUJIĆ

07. 10. 2021. u 22:19

SRPSKE rukometašice su ubedljivo savladale Tursku (36:27), na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.

МОЖЕ ТО И БОЉЕ! Селектор Брегар (не)задовољан победом над Турском

FOTO: M. Vukadinović

Ali, selektor Uroš Bregar, osim bodovima i lepim utiscima iz "Kristalne dvorane" u Zrenjaninu, nije zadovoljan svim segmentima igre, naročito ne odbranom. Prilika da se isprave greške biće u nedelju, kada naše devojke gostuju Islandu (18.00), dok Turska dočekuje Švedsku, sat ranije.

- Jedino što je dobro to je pobeda i lep utisak gostoljubivih Zrenjaninaca, koji su se svojski trudili da budu pravi domaćini. Dobro je i to što smo rotirali i igrali sa svih 16 igračica. Počeli smo prvo poluvreme veoma dobro, neki segmenti igre nisu bili kakvi bi trebalo da budu, odbijene lopte, vraćanje nazad, tako da je Turska uspela da postigne neke lake golove, što ne bi trebalo da se dešava. U drugom poluvremenu smo hteli da odigramo malo bolje odbranu, ali i tu nije išlo sve kako smo hteli. Aleksandra Stamenić je postigla svoj prvi gol za seniorski tim, što je, takođe, lepo... Odmah se okrećemo utakmici sa Islandom - rekao je Bregar.

Najefikasnija u našem timu protiv Turkinja Jovana Stoiljković (sedam golova) ističe:

- Bilo je i dobrih i loših trenutaka, ali s obzirom na to da smo kratko na okupu, utisak je da je ovo bila pozitivna utakmica za nas. Srećna sam što smo pobedile, nastavljamo kvalifikacije u istom duhu. 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna