ODBOJKAŠKI TURNIR "MEMORIJAL VELIKANA" SEĆANJE NA KLUPSKE LEGENDE

Novosti online

23. 09. 2021. u 19:20

NA "Memorijalu velikana", 11. međunarodnom turniru, koji odbojkaši Vojvodine organizuju od 24. do 26. septembra u "Spensu", u znak sećanja na proslavljene Žarka Petrovića i Radovana Dabića, pored domaćina nastupiće i Pariz Volej, Fridrihshafen i PAOK.

ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР МЕМОРИЈАЛ ВЕЛИКАНА СЕЋАЊЕ НА КЛУПСКЕ ЛЕГЕНДЕ

FOTO OK Vojvodina

Po rečima Slobodana Boškana, stratega Vojvodine, raduje činjenica da će tribine konačno, posle cele prethodne sezone, biti otvorene za publiku.

- Ljubitelji odbojke uživaće u trodnevnim, atraktivnim duelima, s obzirom na to da su učesnici ovogodišnjeg "Memorijala velikana" sjajni timovi. Nama će mečevi poslužiti kao odlična uvertira za sezonu - kaže Boškan.

Sutra od 16.30 odmeriće se PAOK i Fridrihshafen, a u 19.00 meč počinju Vojvodina i Pariz Volej. Sutra, u istim terminima, igraće Fridrihshafen i Pariz, odnosno, Vojvodina i PAOK, a u nedelju, od 10.30 Pariz - PAOK i od 13.30 Vojvodina - Fridrihshafen.

Cene ulaznica su simbolične, 100 dinara za oba meča dnevno, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe, Milenku Joviću, korisniku sredstava fondacije "Budi human", i humanitarnoj fondaciji "Prvi korak".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna