DEJAN SAVIĆ NASMEJAO GLEDAOCE I VODITELJA: "Nisam video tri gola jer sam išao po pivo" (VIDEO)

Novosti online

21. 09. 2021. u 17:57

SELEKTOR vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić prisetio se vremena kada je živeo u Barseloni, igrajući za klubove iz ovog grada, Barselonu i Barselonetu od 1998. godine do 2001.

ДЕЈАН САВИЋ НАСМЕЈАО ГЛЕДАОЦЕ И ВОДИТЕЉА: Нисам видео три гола јер сам ишао по пиво (ВИДЕО)

Foto: N. Paraušić

Savić je od 1998. do 2000. nastupao za Barselonu, po odlasku iz Partizana, da bi u sezoni 2000/01 igrao i za Barselonetu.

On se prilikom gostovanja na TV Arenasport prisetio vremena provedenog u jednom od najlepših gradova Evrope, a posebno je istakao jedan detalj sa utakmice fudbalskog kluba Braselona.

- Nikad nisam bio ljubitelj i navijač Barselone, ali sam bio na "Nou Kampu". To je bila utakmica Lige šampiona sa Spartom iz Praga, bilo je 5:0. Da, doneo sam im sreću, ali gospodin Trbojević i ja nismo videli tri gola jer smo morali da idemo po pivo - rekao je selektor delfina, aludirajući na Petra Trbojevića, saigrača iz reprezentacije i tadašnjeg igrača Barselonete.

Na pitanje da kako bi uporedio život u Beogradu i Barseloni, Savić se isprva nasmejao.

- Je l' se šalite? Da, sad kao upoređujemo... To je bilo pre 23 godine. Za dečaka od 23 godine, Barselona je otkrovenje. To je bila eksplozija svega - različitog sistema treniranja, stila igre, a naravno i grad kao grad, izlasci, restorani... - rekao je Savić o vremenu provedenom u najvećem gradu španske pokrajine Katalonije.

BONUS VIDEO - ZLATNI OLIMPIJCI STIGLI U BEOGRAD: Vaterpolisti zapevali, ovacije Jovani Preković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri