HRVATI BRUTALNO VREĐALI CRNOGORCA: Psovali mu "srpsku majku" uz ustaške povike

Novosti online

12. 09. 2021. u 14:35

Veliku prašinu u regionu mogao bi da podigne MMA meč održan u Šibeniku. Francisko ''Kroata'' Barija, argentinski takmičar hrvatskog porekla savladao je Crnogorca Vasu ''Psihopatu'' Bakočevića giljotinom, ali meč je imao i ružnu stranu.

ХРВАТИ БРУТАЛНО ВРЕЂАЛИ ЦРНОГОРЦА: Псовали му српску мајку уз усташке повике

Foto: Printskrin 24 sata.hr

Kako je izjavio Savo Lazić, još jednan crnogorski MMA borac i trener, Bakočevićev tim je konstantno vređan u Šibeniku, uz psovke i ustaški pozdrav koji je svima dobro poznat.

Lazić se odmah nakon meča oglasio kako bi saopštio da im je na gostovanju u Hrvatskoj psovana ''majka srpska'', iako su obojica rođeni u Crnoj Gori, a da je Hrvat rođen u Argentini u jednom trenutku viknuo da je ''Za dom spreman''!

To se dešavalo dok je on burno proslavljao pobedu protiv Vase, sa kojim već dugo želi da odmeri snage, ali su njihovi mečevi ranije otkazivani iz različitih razloga.

''Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, us*ani ljudi me uvere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi je*ale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske i sliku o KSW u Zagrebu gde smo se osećali kao kod kuće. Kroatinu reakciju razumem i nisam mu zamerio što je urlao 'Za dom spreman', razumem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude delim na ljude i neljude'', rekao je Savo Lazić, koji se nalazio u Vasinom uglu, nakon borbe.

Crnogorski takmičar koji je dobar deo karijere izgradio u Beogradu povredio se prilikom jednog udarca nogom, pa nije bio u stanju da završi meč na pravi način. On je pokušavao da se odbrani od Kroatinih udaraca, ali je na kraju zbog giljotine meč završen u korist Argentinca hrvatskog porekla.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili