NAŠ BOKSER DEO SPEKTAKLA NA STADIONU TOTENHEMA: Crnogorac srpskih korena rame uz rame sa DŽošuom u Londonu

Novosti online

26. 08. 2021. u 15:07

CRNOGORAC Dilan Prašović, poreklom iz Sjenice u Srbiji, boriće se za svetsku WBO titulu u kruzer kategoriji protiv Lorisa Okolija

НАШ БОКСЕР ДЕО СПЕКТАКЛА НА СТАДИОНУ ТОТЕНХЕМА: Црногорац српских корена раме уз раме са Џошуом у Лондону

FOTO: Bokserski savez Srbije

San koji svi bokseri imaju kada prvi put kroče u ring, da se na svetskoj sceni bore za šampionski pojas, najbolji Crnogorac u kruzer kategoriji Dilan Prašović (26) imaće priliku da ostvari 25. septembra u Londonu. Biće deo spektakla koji će biti održan na novom stadionu Totenhema, pred više od 60.000 ljudi (karte rasprodate), a koji će širom planete prema procenama marketinških stručnjaka pratiti više od milijardu ljudi!

Prašović, momak čije poreklo vodi iz Sjenice u Srbiji, će rukavice ukrstiti sa aktuelnim šampionom, domaćim borcem Lorensom Okolijem, a ukoliko bude bolji od Engleza oko njegovog struka zablistaće pojas WBO šampiona u kruzer kategoriji. Duel Prašovića i Okolija biće jedan od dva glavna uvodna meča pred spektakl večeri, megdan Džošue i Ušika

- Otkako sam pobedio Edina Puhala u Beogradu pre deset meseci, spremam se za ovaj megdan, istorijski za moju Crnu Goru, Srbiju, ali i kompletan region. Svestan sam težine meča, šta pobeda donosi, ali se trudim da sa obe noge budem na zemlji i da se što bolje pripremim i pokažem u do sada najboljem svetlu na planetarnoj sceni - izjavio je Prašović čiji je skor u dosadašnjoj karijeri fascinantnih 15 pobeda, bez poraza, dok Okoli takođe ima maksimalan skor, ali sa trijumfom više.

Dilan se već dva i po meseca nalazi na pripremama u Nemačkoj, uz stručni nadzor trenera Nasera Karura i Joce Todorovića, kao i uz pomoć velikog broja sparing partnera koji su mu na raspolaganju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)