PRIZNANJE ZA DŽUDISTE IZ NIKŠIĆA: Kadeti "Onogošta" na Alpima

V.K.

05. 08. 2021. u 09:53

KADETI Džudo kluba "Onogošt" iz Nikšića: Stevan Nikčević i Balša Mrvaljević  kao i juniori Petar Radović i Vasko Kecojević učestvuju na trening kampu  „Sergei Judo Camp“ , koji se od  1 do 8 avgusta održava na švajcarskim Alpima u mestu Lejsin.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ЏУДИСТЕ ИЗ НИКШИЋА: Кадети Оногошта на Алпима

Foto: V.K.

Na ovom prestižnom trening kampu, u odličnoj organizaciji Sergeia Ašvandena osvajača mnogobrojnih evropskih, svetskih i olimpijskih medalja, ove godine, uz poštovanje svih epidemioloških mera,  trenira preko 400 takmičara iz 15 zemalja.

Pored brojnih poznatih trenerskih imena, takmičari i treneri imaju posebnu privilegiju da upoznaju i čuvenog japanskog stručnjaka Hiroiši Katanišija, koji svoje znanje prenosi na učesnike kampa.

Takmičari Onogošta su jedini učesnici iz Crne Gore.

Takmičare predvodi trener Dragan Mrvaljević koji ističe da se odlično radi i da je realizacija ove akcije kluba, uz sve poteškoće, odličan potez jer je učešće na kampu jedan od stepenika do konačnog cilja, a to je svakako da ovi momci ,znajući njihov kvalitet,  dođu do najvećih evropskih i svetskih postolja, ističe se u saopštenju Džudo kluba "Onogošt" iz Nikšića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju