SJAJAN POČETAK Memorijala Zvonko Vujin u Zrenjaninu!

Novosti online

17. 07. 2021. u 22:32

Zrenjanin je danas bio prestonica boksa u Srbiji. Uz učešće čak šest zemalja, sa preko 60 učesnika uspešno su završene kvalifikacije na Prvom Memorijalnom turniru Zvonko Vujin.

СЈАЈАН ПОЧЕТАК Меморијала Звонко Вујин у Зрењанину!

FOTO: Bokserski savez Srbije

Sutra je na redu novi spektakl, od 18.00 na programu su finalni mečevi.

Evropski grad sporta za 2021. još jednom se pokazao kao sjajan domaćin međunarodnih takmičenja. Videli smo puno odličnih mečeva u mladim uzrasnim kategorijama, koji su pokazali da boks regiona veoma napreduje. 

Kristalna dvorana sutra će ugostiti najbolje mlade iz regiona, a organizatori pozivaju gledaoce da napune Kristalnu dvoranu i uživaju u olimpijskom boksu. A meč večeri biće između seniorki Aleksandre Saške Rapaić (BK Petrovgrad) i Nikoline Gajić (BK Partizan).

Sutra u Zrenjanin stižu i legende jugoslovenskog boksa Tadija Kačar, Milivoje Labudović i Mirko Puzović, da budu deo žirija i proglase najuspešnije na turniru, koji je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Finale će gledati gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport, predsednik BSS Nenad Borovčanin i mnogi drugi. 

Na početku finalnih mečeva biće intonirana himna Srbije a još jednom ćemo se podsetiti legende Zvonka Vujina, pred predstavnicima njegove porodice. Legenda tako nastavlja da živi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)