BOKSERSKA GROZNICA TRESE MLADE: Održano pojedinačno prvenstvo Srbije

Novosti online

03. 06. 2021. u 15:41

MLADOST pokreće sve. Bokserska turbina Srbije pod snagom mladosti piše stranice novog doba plemenite veštine po našim nebeskim svodom.

БОКСЕРСКА ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ МЛАДЕ: Одржано појединачно првенство Србије

FOTO: BSS

Pojedinačno prvenstvo Srbije 2021. za mlađe uzrasne kategorije održano je u Lazarevcu uz rekordan broj učesnika. Medalje su osvajali borci iz 53 kluba naše zemlje, na kraju po broju osvojenih medalja izdvojila su se tri: BK Greatest Lazarevac sa osvojenih sedam medalja (četiri zlatne, jednom srebrnom i dve bronzane), BK Loznica - šest medalja (tri zlatne, dve srebrne, jedna bornzana) i BK Vukovi sa Drine (Loznica) -  tri zlatne, dve srebrne, jedna bronzana.

Finalni mečevi prenošeni su u živom prenosu na TV Arena Fight, a sva finala ispratili su i predsednik BSS Nenad Borovčanin i predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević.

Sjajan domaćin i organizator ovog takmičenja bio je klub Greatest iz Lazarevca u partnerstvu sa BSS i Opštinom Lazarevac.

- Ponosan sam jer sam prisustvovao spektaklu. Lazarevac voli boks i svaka čast svima na sjajnim borbama i prezentovanju plemenite veštine. Nastavićemo da pomažemo Olimpijski boks i nadamo se sve boljim rezultatima - istakao je predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević koji je obećao da će Opština uložiti sredstva za salu koja će biti namenjena samo sa razvoj boksa.

FOTO: BSS

Za najboljeg pionira proglašen je Luka Regović (BK Greatest - Lazarevac), najbolji kadet je Strahinja Rašović (BK Banat - Zrenjanin), najbolji junior je Marko Pižurica (BK Spartak – Subotica), najbolji tehničar Vladimir Beriša (BK Dimke – Beograd), najborbeniji par Sead Ikanović (BK Loznica) i Nikola Radovanović (BK Đurović – Leskovac).

Za najbolju kadetkinju izabrana je Nada Krivačević (BK Vitez – Niš), Dragana Jovanović (BK Obilić – Zvornik) je najbolja juniorka i najbolji sudija je Zoran Andrić – Šabac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)