MILUTIN STEFANOVIĆ: Nadam se da će nas sreća "posetiti" u Tokiju

Tanjug

03. 06. 2021. u 13:37

Do početka Olimijskih igara ostaju nam još dva takmičenja na kojima će moći da izbrusimo formu. Nadam se da ćemo neke nedostatke uspeti da ispravimo za ovaj kratak period, ali se mnogo uzdam i u sportsku sreću koja bi mogla da nas "poseti" u Tokiju, rekao je srpski reprezentativac u streljaštvu Milutin Stefanović.

МИЛУТИН СТЕФАНОВИЋ: Надам се да ће нас срећа посетити у Токију

Foto: Tanjug

"Ko je mogao da kaže pre godinu dana da će svet stati na godinu dana. Na kraju smo uspeli da se prilagodimo na život a nadam se da ćemo se prilagoditi i na Olimpijske igre. Daću sve od sebe i biti najbolji kada bude najteže i obradovati Srbiju novim medaljama na Igrama", rekao je Stefanović Tanjugu.

Prvenstvo Evrope u Osijeku bilo je prvo takmičenje u svetu streljaštva posle 15 meseci pauze usled pandemije koronavirusa, a do početka Igara, strelci će imati dva takmičenja na kojima će moći da dođu do željene forme.

"Godinu dana bez takmičenja, izalaganja toj vrsti stresa, bez takmičarske kondicije gde nas je prvo zvanično takmičenje zadesilo pre deset dana. Do početka Igara imamo takmičenja gde ćemo moći da ispravimo neke nedostatke, ali se mnogo uzdam i u našu sportsku sreću koja bi mogla da nas poseti u Tokiju", kaže Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili